به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ، در اینجا 9 گزینه سالم غذایی با کمترین میزان کالری که به احساس سیری طولانی مدت و در نتیجه کاهش وزن موثر کمک می کند، معرفی شده است:
سیب زمینی پخته: بسیاری از مردم فکر می کنند که سیب زمینی چاق کننده است، ولی باید دانست که این موضوع تنها موقعی صحت دارد که سیب زمینی سرخ شده و با کره و چاشنی خورده شود. یک سیب زمینی پخته متوسط یا آب پز بین 60 تا 100 کالری و اندکی پروتئین دارد و تقریبا بدون چربی است. اگر همان سیب زمینی به صورت سرخ کرده در آید، از 450 تا 500 کالری و تا 25 گرم چربی برخوردار است.
تخم مرغ: مطالعات محققان دانشگاه سنت لوئیز نشان داده کسانی که در وعده صبحانه تخم مرغ مصرف می کنند، 330 کالری نسبت به کسانی که نان شیرینی حلقوی را در این وعده می خورند، کمتر در طول روز کالری دریافت می نمایند. تخم مرغ یکی از معدود غذاهای دارای پروتئین کامل و اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است. هنگام فرایند هضم این ماده غذایی، اسیدهای آمینه موجود در آن باعث آزاد شده هورمون هایی در روده و سرکوب اشتها می شود.
قارچ: هر 100 گرم قارچ به زحمت 25 کالری وارد بدن می کند در حالی که همین ماده غذایی حاوی پروتئین است و یکی از مواد غذایی فوق العاده برای ایجاد احساس سیری و مقابله با اشتهای زیاد محسوب می شود. علاوه بر این قارچ ها حاوی میزان زیادی آب و فیبرهای غذایی هستند. در نتیجه اگر دنبال راهی برای صاف شدن شکمتان می گردید می توانید به این مواد غذایی اعتماد کنید.
کدو: هر 100 گرم از این ماده غذایی فقط 15 کیلوکالری دارد. در عوض کدو حاوی میزان قابل توجهی مواد معدنی و فیبر و همچنین ویتامین های مختلف است. کدو تمام خصوصیات یک ماده غذایی رژیمی را داراست. این سبزی پرخاصیت سرشار از آب (95 درصد)، مواد معدنی و مواد مغذی مختلف است. پتاسیم موجود در آن برای هضم غذا و فسفر آن برای سلول ها، استخوان ها و دندان هایمان سودمند است. کدو همچنین حاوی کلسیم و منیزیم برای سلامت استخوان ها است.
سیب: یکی از معدود میوه هایی که حاوی پکتین است، و به طور طبیعی فرایند هضم را کند و احساس سیری را ترویج میکند، سیب است. مصرف سیب قبل از هر وعده غذایی باعث می شود میزان مصرف غذا 15 درصد کاهش پیدا کند و این امر در کاهش وزن تاثیرگذار است.
ذرت تفت داده شده: شما با میل کردن یک فنجان ذرت پختهشده معادل 177 کالری دریافت می کنید و این در حالی است که این مقدار ذرت 5 گرم فیبر به بدن خواهد رساند. ذرت به جز فیبر ویژگی های مشابه دیگری با کدوی سبز دارد. از جمله اینکه با برخورداری از 2 ماده فیتوشیمیایی از سلامت چشمان شما محافظت خواهد کرد.
انجیر: در هر 100 گرم انجیر خشک، 249 کالری، 3.3 گرم پروتئین، 9 گرم چربی، 69 گرم کربوهیدرات و 6.5 گرم فیبر وجود دارد. فیبر موجود در انجیر خواص زیادی دارد. یکی از کارهایی که فیبر انجام می دهد، کمک به کاهش وزن است. به همین دلیل است که معمولا به افراد چاق یا دارای اضافه وزن توصیه می شود فیبر زیادی مصرف کنند.
خیار: سرشار از آب و حاوی مواد معدنی مختلف به خصوص پتاسیم. خیار جزو میوه های ضدعطش و کم کالری فوق العاده است. هر 100 گرم از این میوه حدود 10 کیلوکالری دارد. خیار حاوی تمامی ویتامین های گروه ب، ویتامین ث و و همچنین ویتامینEاست.
فلفل: هر 100 گرم فلفل تازه حاوی 28 کالری است. هر چه میزان فلفلی که به غذایتان اضافه کنید بیشتر باشد طعم غذایتان بهتر و میزان چربی دریافتی تان کمتر می شود. توجه داشته باشید که فلفل سرشار از ماده ای به نام کپسایسین است که سلاح مجهزی در برابر کلسترول محسوب می شود. منبع:time
به گزارش میهن گرام و به نقل از ایسنا :محمدرضا خباز در آیین بازگشایی مدارس و زنگ مهر و مقاومت این استان با اشاره به در نطفه خاموش شدن تحرکات گروهک تروریستی داعش در برخی استانها و از جمله استان سمنان، از آن به عنوان نشانه اقتدار ایران اسلامی یاد و اظهار کرد: عوامل گروه تروریستی داعش در برخی نقاط کشور تلاشهایی برای ضربهزدن به کشور ما داشتند اما با هوشیاری و تیزبینی مسئولان و نیروهای امنیتی و نظامی هرگز به توفیقی دست پیدا نکردند.
وی به دستگیری شماری از عقبه تکفیریها و کشف مهمات از آنها در برخی استانهای کشور اشاره و تصریح کرد: در سمنان نیز پیش از این تلاشهای صورت گرفته بود که با هوشیاری و اقدام بههنگام این تلاشها در نطفه خاموش شد.
استاندار سمنان با بیان اینکه شهدا حق بزرگی بر گردن همه ما دارند، افزود: امروز در سایه جانفشانیها و رشادتهای آنها است که ما در امنیت کامل بهسر میبریم و ایران جزیره ثبات در منطقه ناامن خاورمیانه است.
وی با تجلیل از وحدت و اتحاد بین همه نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشور گفت: همین اتحاد و وحدت است که مجال هرگونه تحرک را از دشمنان اسلام گرفته و کشور در امنیت کامل بهسر میبرد.
خباز با بیان اینکه دشمن همواره به دنبال ضربه زدن به نظام مقدس اسلامی و ملت ایران بوده اضافه کرد: گروه تروریستی داعش نیز همه توان خود را در این سالها برای ضربهزدن به ایران بهمیدان آورد اما موفق نشد و همه نقشههای آنها با هوشیاری نیروهای امنیتی و مسئولان نظام نقش برآب شد.
این مقام ارشد اجرایی از امنیت بهعنوان شرط لازم برای رشد و توسعه هر کشور نام برد و افزود: همین امنیت امروز که سبب شده همه ما با خیال آسوده برای سال آینده و تعلیم و تربیت فرزندان این مرزوبوم برنامهریزی کنیم نتیجه و حاصل خونهای پاک شهدا و خصوصا شهدای مدافعحرم است.
استاندار سمنان به تجلیل از رشادتهای شهدای مدافعحرم پرداخت و گفت: رشادتها و جانفشانیهای مدافعان حرم در کیلومترها دورتر از کشور سبب شده که ما در داخل از امنیت برخوردار باشیم.
وی از شهدای مدافعحرم به عنوان مبارزان خط مقدم جبهه مقاومت نام برد و تصریح کرد: همین رشادتها باعث شد که تروریستها و تکفیریها نتوانند در داخل کشور به امنیت مردم ضربه بزنند.
خباز در بخش دیگری از سخنان خود، تحصیل و رشد علمی را وظیفه و رسالت دانشآموزان دانست و خطاب به دانشآموزان افزود: شما دانش آموزان باید با علمآموزی و تزکیه نفس، دین خود به این شهدای والامقام را ادا کنید.
سلامت نیوز: هنگام به خواب رفتن، احساس خوبی داریم اما وقتی از خواب بیدار می شویم، یک جرثقیل باید بیاید و ما را از زمین بکند. صبح ها همه چیز دردناک است و دلیلش این نیست که در حالت بدی خوابیده اید یا بالشتان خوب نبوده.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، مشخص شده است که وقتی می خوابید، بدن شروع به سرکوب کردن التهاب ها می کند. در نتیجه وقتی از خواب بیدار می شویم احساس درد می کنیم. به خاطر همین است که سخت از جایمان بلند می شویم و یا حتی به زور حرف می زنیم.
محققان سلول های انسان و موش ها را با بیماری التهابی آرتریت روماتوئید مورد آزمایش قرار دادند. مدت ها است معلوم شده بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید در زمان های مختلف روز، علائم متفاوتی را تجربه می کنند. بسیاری از این بیماران هنگام برخاستن از خواب، گرفتگی شدید عضلات را تجربه می کنند.
اما درباره اینکه ریتم شبانه روزی مان ، ساعت درونی مان که به ما می گوید چگونه و چه زمانی به رخت خواب برویم ، چگونه نوسان ریتم درد را کنترل می کند، هنوز چیز زیادی نمی دانیم. محققان می خواهند این موضوع را بفهمند.
آنچه محققان فهمیدند این است که وقتی موش ها در معرض نور ثابت قرار می گیرند، پنجه هایشان بیشتر متورم می شود و سطح التهاب زاها در خونشان افزایش پیدا می کند. در تاریکی این تولید کنندگان التهاب کاهش پیدا می کنند.
هنگام شب این التهاب زاها به کمترین سطح خود می رسند و با شروع روز به مرور دوباره افزایش پیدا می کنند. این احساس درد در افراد مختلف متفاوت است و بستگی به مقدار التهابی دارد که بدن هنگام صبح درگیرش می شود.
نوعی پروتئین خاص در سلول هایمان وجود دارد که روی تیک تاک ساعت شبانه روزی بدن تسلط دارد. به نظر می رسد یکی از پروتئین هایی که درگیر ساعت درونی بدنمان است ( به نام کریپتوکروم ) التهاب را هم تحت تاثیر قرار می دهد.
محققان بر این باورند که با آزمایش های بیشتر قادر خواهند بود بگویند تاثیر داروهای ضد التهاب چه موقع از روز بیشتر خواهد بود یا حتی درمانی را پیدا کنند که این پروتئین ها را هدف قرار دهد تا سطح التهاب پایین بیاید. با این حال دانشمندان هنوز راه طولانی ای را برای رسیدن به این هدف در پیش دارند.
در حال حاضر می دانید که ریتم شبانه روزی تان می تواند روی مقدار درد اول صبح تاثیر داشته باشد پس به جای اینکه علیه آن عمل کنید روی بهبودش کار کنید، مخصوصا اگر همین حالا هم با درد مفاصل درگیر هستید.
داشتن ریتم منظم شبانه روزی به چه معناست؟ این یعنی ساعات مشخص و مرتبی برای خوابیدن داشته باشید و به آن پایبند بمانید. حتی در آخر هفته ها نیز این ریتم را حفظ کنید تا سطح التهاب پایین بماند. منبع:سایت دکتر کرمانی
تعبیر خواب - خارش محمدبن سيرين گويد: اگر كسي بيند او را خارش تن پديد آمد، دليل كه طلب خويشان كند و از ايشان غم واندوه بيند. ابراهيم كرماني گويد: خارش تن، دليل است بر بازجستن احوال خويشان. حضرت امام جعفر صادق فرمايد: اگر بيند از خارش، وي گزند و رنج رسيد، دليل كه او را از خويشان مضرت رسد. اگر ازخارش مضرت نيافت از ايشان گزند نرسد.
تعبیر خواب - خفاش ديدن خفاش در خواب شئامت دارد و از موش و جوجه تيغي بد تر است. ديدن خفاش در خواب نه فقط براي بيننده خواب بد است بل که روي زندگي اطرافيانش نيز اثر مي نهد. اگر در خواب ديديد که خفاش را کشتيد بر دشمن چيره مي شويد اما باقي گذاشتن جسد خفاش خودش ابتلا و بلا است و لاشه خفاش خود گوياي مصيبت است... اگر خفاش بچه کرده بود دشمني است که ريشه دوانيده و انهدامش دشوار شده است. اگر در خواب ببينيد خفاش يا بچه هايش را در کيسه ريخته و به جايي دور برده و آزاد کرديد بهتر اين است که آن ها را بکشيد.
سرپرست روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی از واژگونی یک دستگاه مینیبوس در جاده «تبریز- آذرشهر» حوالی روستای قرمزی گل، خبر داد و گفت: این مینیبوس برای شرکت در مراسم عروسی عازم بود که دو کشته و 15 مصدوم برجا گذاشت.
«وحید شادینیا» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا(نمایندگی آذربایجان شرقی)، اظهار کرد: این مینیبوس ساعت 10:30 صبح واژگون شده بود که با توجه به احتمال بالا بودن شمار مصدومان، اورژانس هوایی نیز به محل اعزام شد.
وی با بیان اینکه تکنسینهای اعزام مرگ زن 70 ساله را در محل تائید کردند و یک زن 50 ساله نیز حین انتقال به بیمارستان جان باخت، گفت: در این سانحه 11 نفر با خودروی شخصی به بیمارستان آذرشهر و چهار نفر نیز با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضای تبریز منتقل شدند.
رئیس پلیس راه آذربایجانشرقی نیز در اینباره گفت: این مینیبوس 21 سرنشین داشت که شش نفر آن کودک و 15 نفر آن زن بودند.
سرهنگ جواد ناموران یادآور شد: تخطی از سرعت مطمئنه علت این سانحه رانندگی تشخیص داده شده است.
تعبیر خواب - ابر حضرت دانيال گويد: ابر به خواب ديدن بر شش نوع بود. اول: ابر سفيد و سياه و زرد و سرخ و ابر بارنده و نابارنده، و هر يك تعبير بخصوص است. اگر كسي خويشتن را در زير ابر سفيد بارنده ديد، دليل كه خداي عزوجل وي را علم و حكمت ارزاني دارد و مردمان را از علم و حكمت او منفعت رسد. اگر بيند كه در زير ابر زرد بود، دليل كه بيمار شود و بعضي ازمعبران گفته اند: زني خواهد و از وي رنج و غم و اندوه كشد. اگر بيند كه در زير ابر سرخ بود، دليل كه بر محنت و بلاگرفتار شود، زيرا كه خداي غزوجل به هر قومي كه عذاب فرستادي، نخست ابر ... سرخ بر فراز آن ظاهر شدي. اگر بيند كه بر فزار ابر سبز، راست بايستد، دليل كه به قدر آن، فرمانروائي يابد. اگر بيند كه ابر بر سر وي مي گذشت، دليل كه او را با كسي نيكو جاه و نيكو عهد، صحبت افتد و مرادش از وي حاصل شود. محمد بن سيرين گويد: اگر بيند كه ابر را درهوا همي راند، دليل كند كه او را با علما و حكما صحبت افتد. اگر اين خواب را پادشاه بيند، دليل ك در ولايت خويش، رسولان و صاحب خيران فرستد، اگر بيند كه ابر رااز هوا بگرفت و به زمين آورد، دليل است كارش نيكو شود و بزرگي يابد و علم حاصل كند. اگر بيند كه ابر بر سر وي سايه همي كرد، دليل كه در آن سال خير و نعمت بسيار يابد. اگر بيند كه از ابر، جامه در دوخته بود و پوشيده بود، دليل كند كه چندان علم حاصل كند كه كس را نبود. اگر بيند كه ابر همه جهان بپوشيد و هيچ باران نبود، دليل بد بود. ابراهيم كرماني گويد: اگر بيند كه ابر را جمع كرد يابرداشت و بخورد، دليل است كه ميان حكيمان ممتاز شود و در دانش يگانه گردد. جابر مغربي گويد: اگر بيند كه ابر را مي خورد، دليل است معيشت او از حكمت بود. اگر بيند كه ابر سياه بر فراز موضع و جائي گسترده بود، دليل بر خشم و عذاب حق تعالي بود در آن ديار. پس هر چه آن ابر را نزديكتر بيند، عذاب حق تعالي نزديكتر بود. اگر با ابر باران بيند، دليل بر رحمت و خيرات كند. اگر بيند كه از ابر باران همي خورد، دليل است كه به قدر آن وي را رحمت و نيكوئي رسد. اگر با ابر باران و رعد سخت بود، دليل بر ترس از ادعاي پدر و مادر يا از ادعاي مسلمانان بود. اگر بارعد و برق بيند، اين عذاب ها سخت تر بود، اگر با برق صاعقه بيند، عذاب سخت تر بود. اگر بيند كه در خانه وي جايگاه نشستن ابر گسترده شده است، دليل كه فرزند و اهل بيتش را حكمت و دانش بود بر قدر و تنگي و تاريكي. حضرت امام جعفر صادق فرمايد: ابر ديدن به خواب بر نه وجه بود. اول: حكمت، دوم: رياست، سوم: پادشاهي، چهارم: رحمت، پنجم: پرهيزكاري، ششم: عذاب، هفتم: قحط، هشتم: بلا، نهم: فتنه. اسماعيل بن اشعث گويد: ابر سياه به خواب، دليل بيم و ترس و سختي بود و ابر باران بركت و خير و فراخي بود و نيز غم و اندوه بود. و اما آن ابر كه از كنار دريا آرند، كه به تازي آن را سفيح خوانند، ديدن وي در خواب غنيمت بود بر قدر آن چه ديده بود. ا
سید وحید عقیلی - رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی - در گفتوگو با ایسنا درباره لزوم گنجاندن بحث رسانههای اجتماعی در واحدهای درسی دانشگاهی در رشتههایی همچون علوم ارتباطات و روزنامهنگاری به بیان توضیحاتی پرداخته است.
او اظهار کرد: رسانهها برحسب ذات، کاربرد و ماهیتشان در طول دهههای گذشته تاثیر عمیق خودشان را بر تمامی حوزههای مرتبط با رسانه و حتی فراتر از آن غیر رسانهای، چه در حوزه نظریهپردازی ارتباطات و چه در حوزه کارکرد رسانهها گذاشتهاند؛ این تاثیر به مراتب بالاتر توسط فضای مجازی ایجاد شده است، به طوری که بر تمام حوزههایی که بشر در آنها نقش دارد، از صنعت و تولید گرفته تا هنر و فرهنگ و به ویژه در حوزه ارتباطات تاثیرگذار بوده است.
عقیلی اظهار کرد: رشته دکترای ارتباطات در ایران برای اولین بار در سال ۷۵ و همزمان در دانشگاههای آزاد و علامه طباطبایی، فوق لیسانس ارتباطات و روزنامهنگاری اولین بار سال ۶۹ همزمان در دانشگاههای آزاد و علامهطباطبایی و چند سال قبل هم رشته لیسانس علوم ارتباطات راهاندازی شد که سرفصلهای آنها برمیگردد به دو یا سه دهه گذشته که زحمت همه آنها را هم مرحوم معتمدنژاد کشیدند؛ طبق یکی از عرفها و مقرارت از آن زمان به این طرف، مدیران گروه دانشکدهها این اجازه را داشتند که سرفصل دروس را در حد تقریباً بالای ۵۰ درصد بهروز کنند.
رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه مطلب بالا با بیان اینکه این تغییر سرفصل دروس تنها به صورت شفاهی و توسط مدیران گروه و اساتید صورت گرفت و نه به صورت کتبی، اظهار کرد: به طور علنی و عملی مدیران گروه و خیلی از اساتید خودشان در این مدت سرفصلها را اضافه و کم کردند؛ یعنی موضوعات قدیمی را حذف و موضوعات و سرفصلهای جدیدی را اضافه کردند. منتهی این موضوع به صورت مکتوب و رسمی در همه دانشکدهها عنوان نشده بود و به صورت شفاهی این کار انجام میشد؛ بنابراین خیلی از اساتید دانشگاهی همزمان با پیشرفت و تاثیر رسانههای الکترونیک و فضای مجازی به طور پیوسته این تغییرات را در سرفصلها اعمال کردند. تغییر سرفصلها به صورت مکتوب و اداری، جلسات متعددی را میطلبد که این جلسات هیچگاه برگزار نمیشدند.
دکتر عقیلی با اشاره به تغییر سرفصلهای دانشگاهی به صورت شفاهی و توسط اساتید، اظهار کرد: به عنوان مثال در درس صفحهبندی مطبوعات، این کار حدود دو دهه قبل و به صورت دستی انجام میشد، اما در دهه گذشته، نرمافزارهای صفحهبندی جایگزین شدهاند. این تغییرات جایی مکتوب نشده است، اما خود اساتید به شیوه نوین درس میدهند. این شامل برخی نظریهها و تعاریف وسایل ارتباط جمعی هم میشود؛ به طوری عملی اساتیدی که بهروز و فعال بودند و هستند، در عمل تغییراتی را در سرفصلها به وجود آوردهاند.
او با بیان اینکه در تغییر سرفصلهای دانشگاهی بیشترین کنترل و تغییرات را باید از اساتید انتظار داشت، گفت: ممکن است سر فصلها به صورت کتبی عوض شوند، اما اساتید آن را اعمال نکنند یا بر عکس سرفصلها عوض نشود که نشده، ولی اساتید با توجه به دانش خود نسبت به رسانهها اجتماعی، این مباحث را هم تدریس کنند که اغلب این کار را انجام میدهند. بحث دیگر این است که در فراگیری وسایل ارتباط جمعی (تلویزیون، رادیو، تلفن، اینترنت و ...) در طول سالهای گذشته تفاوتها جالبی وجود دارد؛ به عنوان مثال تلفن حدود ۷۵ سال، رادیو حدود ۳۸، تلویزیون حدود ۱۳ سال، اینترنت حدود ۴ سال، فیسبوک حدود ۳ سال و نیم و تلگرام در عرض ۱۲ ماه به ۵۰ میلیون مخاطب دست یافتند. همه این تفاوتها و تغییرات در طی این سالها گویای این است که وسایل ارتباط جمعی تاثیرشان را بر روی تمام صحنههای زندگی ما میگذارند.