بررسی کارآمدی کاندوم برای پیشگیری از بیماری های مقاربتی
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مرکز ملی پیشگیری از ایدز ایران، کاندوم برای رفتارهای جنسی ایمن یک ابزار اصلی شناخته می شود. این وسیله هر دو شریک جنسی را در طی هر گونه رفتار جنسی مهبلی، مقعدی و دهانی محافظت می کند.خصوصا در بسیاری از موارد که افراد ابتلای شریک جنسی خود را به بیماری هایی مانند هپاتیت سی و بی یا در مواردی آلودگی به ویروس ایدز، محتمل می دانند یا بی بند و باری جنسی شریک جنسی خود را بعید نمی دانند. نمونه بارز آن همسران سوء مصرف کنندگان مواد یا بعضا همسران زندانیان هستند. رعایت نکات کامل رفتارهای جنسی کامل علی الخصوص استفاده مستمر و بی وقفه از کاندوم های لاتکس در تمام ارتباطات جنسی علی الخصوص نفوذی برای آنان موکدا توصیه می شود.
کاندوم مانع از بارداری شده و مانع از دخول اسپرم به داخل مهبل می شود. از هر ١٠٠ زنی که از کاندوم استفاده می کنند، حدود ١٤ نفر از آنان در پایان یک سال پس از مصرف غیردقیق کاندوم و ٢ نفر از مصرف کنندگان دقیق و منظم کاندوم باردار می شوند.
کاندوم های لاتکس می توانند باعث ممانعت از ابتلا به بسیاری از بیماری های منتقله از راه جنسی شوند. لاتکس یکی از انواع پلاستیک است که به دلیل دارا بودن ضخامت استاندارد و نفوذپذیری مانع از تبادل مایعات بدن در طی انواع ارتباطات جنسی نفوذی می شود. در ٧ درصد مردان و زنان مصرف کننده اماکن حساسیت به لاتکس وجود دارد. تغییر نوع کاندوم در چنین مواردی می تواند کمک کننده باشد.
استفاده از کاندوم میزان تحریکات آلت تناسلی را کاهش می دهد و لذا موجب طولانی شدن مدت رابطه جنسی می شود. بنابراین استفاده از کاندوم یک روش مناسب رای جلوگیری از انزال زودرس است و بخش عمده ای از مصرف کنندگان مواد که به این اختلال دچارند از مصرف کاندوم سود می برند. تاخیر در انزال زودرس و طولانی شدن مدت رابطه جنسی که از طریق استفاده از کاندوم ایجاد می شود موجب افزایش لذت جنسی در طرفین رابطه می شود.
منبع:مرکز ملی پیشگیری از ایدز ایران
کاندوم
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1